Paide uus koalitsioonileping saab täna allkirjad

Tiit Reinberg
Copy
2017. aasta 23. oktoobril allkirjastasid Kersti Sarapuu (vasakult), Mihhail Feštšin ja Siret Pihelgas Paide linna juhtimiseks koaltsioonilepingu, mis muutus ajalooks 17. septembril, kui partnerid vahetasid Keskerakonna Reformierakonna vastu.
2017. aasta 23. oktoobril allkirjastasid Kersti Sarapuu (vasakult), Mihhail Feštšin ja Siret Pihelgas Paide linna juhtimiseks koaltsioonilepingu, mis muutus ajalooks 17. septembril, kui partnerid vahetasid Keskerakonna Reformierakonna vastu. Foto: Dmitri Kotjuh

Täna kell 14 algab Paide linnavolikogu istung, kus umbusaldusavalduse peaksid saama Paide linnavolikogu esimees Aivar Tubli, abilinnapea Anneli Tumanski ning sotsiaal- ja tervishoiu komisjoni esimees Valeri Ivanov.

Kaks tundi varem peaks Järva Teataja andmeil kogunema Paide uus koalitsioon, kuhu kuuluvad Isamaa, Sotsiaaldemokraatlik Erakond ja Reformierakond, kes kirjutavad alla koalitsioonilepingule.

Paide linnapea Priit Värk ütles Järva Teatajale, et koalitsioonileping saab veel viimast lihvi. Et kolmest poolest kaks juhtisid linna ka varem, siis Värgi selgitusel suuri muudatusi linnajuhtimises ei tule, kuid praegu kehtivasse lepingusse lisanduvad Reformierakonna lubadused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles