Sportlik väljakutse hakkab jõudma lõpusirgele

Kuido Saarpuu
Copy
Jooksmine. Maraton. Pilt on illustratiivne.
Jooksmine. Maraton. Pilt on illustratiivne. Foto: Meelis Meilbaum

Türi spordiklubide liit alustas kevadel liikumise väljakutset "Liigume koos 2020". 1. oktoobril saab ettevõtmine läbi.

Kampaania eesmärgiks on suunata inimesi rohkem liikuma, kogudes osaluskaardile vähemalt 20 märget Türi vallas toimunud spordiürituste kohta. Tegemist võib olla matka, jooksmise, jalgrattasõidu, discgolfi, petanki, orienteerumise või mõne muu liikumist soosiva organiseeritud üritusega.

Türi spordiklubide liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko ütles, et kevadest sügiseni on Türi vallas toimunud väga palju erinevaid üritusi ja osalejaid on neil olnud vähemalt 1338. „Palju on neid, kes on vaid mõnel üritusel osalenud, kuid rohkem on neid, kes on järjepidevalt osalenud matkadel või seeriavõistlustel.“

Gritšenko lisas, et kahjuks on Covid-19 saatnud neid liikumissarjas pidevalt ja paljud üritused on jäänud ära. „Seetõttu toimuvad mõned muudatused märgiste kogumises. Anname kõigile võimaluse koguda märgiseid kuni 1. oktoobrini, mil toimub Türi järve ääres Margus Pirksaare karikavõistlus ümber järve jooksudes,“ selgitas ta. „Lisaks alandame templite kogumise arvu üritustel 15ni. Peale võistluste autasustamist jagame sportlike loosiauhindu, kus peaauhinnaks on jalgratas. Võidu kättesaamiseks peaks õnnelik võitja olema võistluspaigas kindlasti ise kohal.“ (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles