Verston Ehitus kuulutati aasta spordisõbraks

Kuido Saarpuu
Copy
Fotol (vasakult): Kultuuriminister Tõnis Lukas, Eesti Kaitsevägi (Mikk Sarik), Raivo Rand, Selver (Kristi Lomp), Heiti Hääl, Tradehouse Ilukaubamaja (Argo Kubja), Verston Ehitus (Arto Saar), Salvest (Veljo Ipits), ERGO (Marek Ratnik), EOK president Urmas Sõõrumaa
Fotol (vasakult): Kultuuriminister Tõnis Lukas, Eesti Kaitsevägi (Mikk Sarik), Raivo Rand, Selver (Kristi Lomp), Heiti Hääl, Tradehouse Ilukaubamaja (Argo Kubja), Verston Ehitus (Arto Saar), Salvest (Veljo Ipits), ERGO (Marek Ratnik), EOK president Urmas Sõõrumaa Foto: Karli Saul/EOK

 Kultuuriministeerium ja EOK kuulutasid pidulikul tänuüritusel välja „Spordisõber 2020“ aunimetuse pälvinud ettevõtted ja eraisikud, teiste seas kuulutati laureaadiks ka Verston Ehitus.

Tänuauhinnad – kunstnik Kalli Seina klaasskulptuuri – andsid ühiselt üle Eesti Vabariigi kultuuriminister Tõnis Lukas ja Eesti Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa.

Kultuuriminister Tõnis Lukas ütles, et aus sport on osa kultuurist, see ühendab rahvast ja seega peaksid spordivõistlused toimuma ka raskete aegade kiuste. „Spordivaldkonda on raske ette kujutada ilma erasektori ja ettevõtete toetuseta. See tugi aitab särada meie tippsportlastel ning toetab ka liikumisharrastust ehk pakub meile ülevaid emotsioone ja paneb eestlased trenni tegema ja tervislikumalt elama. Tänan kõiki meie spordisõpru, kellest paljud on sporti toetanud juba alates Eesti Vabariigi taasiseseisvumisest alates ning olnud spordile toeks nii headel kui halbadel aegadel,“ lausus Lukas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles