Paide laseb linna sünnipäeval südameketi aktsiooni vabaks

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tänavu toimub Paide linna sünnipäeva tähistamine veidi teistmoodi.

 

Kui varasemalt on 30. septembril lasteaia- ja koolilapsed kogunenud südameketi moodustamiseks üheskoos linna keskväljakule, siis sel aastal moodustab iga lasteaed ja kool ise oma südameketi. Südameketti on oodatud moodustama ka kõik teised näiteks kolleegide, pere või sõprade seltsis. 

Linn kutsub üles ka enda südamekette jäädvustama! Pildid edastage e-maili teel aadressile anett.kruusmaa@paide.ee. Saadetud piltidest koostatakse Paide linna Facebooki lehele pildigalerii.

Pidulik kontsert-aktus toimub tänavu 1. oktoobril ja seda Paide kirikus algusega kell 18. Pidupäeva kõne peab linnapea Priit Värk ning seejärel tunnustatakse neid inimesi, kes on südamega panustanud Paide linna arendamisse- toimub Paide linna aukodaniku tiitli ja vapimärkide üleandmine ning tublide linnakodanike tunnustamine Paide linna tänukirjaga.

Paide linnavolikogu otsusel määrati Paide linna aukodaniku tiitel Paide Hammerbecki põhikooli direktor Vello Talvistele. Vapimärgi saajateks on pikaaegne Paide kultuurijuht Ülle Müller ning Järvamaa haigla õendusjuht Maire Raidvere.

Meeleolu loob ansambel Trio Naturale ning kontsert on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles