Linnameeskonna noored said kümnenda võidu

Kuido Saarpuu
Copy
Paide linnameeskond U21
Paide linnameeskond U21 Foto: Maarja Trauss

Esiliiga Bs võimsa hoo sisse saanud Paide linnameeskond U21 võistkond võttis 24. voorus kodupubliku ees oma hooaja kümnenda järjestikuse võidu, kui külla sõitnud JK Tabasalu alistati seisuga 6:0.

 

Kui esimesel poolajal lepiti 1:0 väravaga, mille saatis vastaste võrku 6. minutil Kevin Kärp, siis teisel kolmveerandil näidati avapoolaja lõpus Kaarel Rumbergi punase kaardi järel kümnekesi jäänud Tabasalu vastu jõudemonstratsiooni.

49. ja 67. minutil oli täpne Matrix Einer, 68. ja 69. minutil skooris kaks palli vastaste võrku Jaagup Luts ning viimase tabamuse eest hoolitses 88. minutil Ander Ott Valge.

Paide linnameeskond U21 on nüüd turniiritabelis kirjas 52 punkti, mis annavad kümne meeskonna seas teise koha. Esikoht jääb punkti kaugusele ja kolmandat kohta edestatakse juba juba üheksa punktiga. 23St mängust on meeskonnal 17 võitu, üks viik ja viis kaotust.

Siiski ei olnud kogu linnameeskond U21 võistkonna eelmine nädal rõõmsate uudistega. Kolmapäeval toimuma pidanud esiliiga B kohtumine JK Tallinna Kalev ja Paide linnameeskond U21 lükati edasi 8. oktoobrile, sest Kalevis oli tolleks hetkeks kaheksa haigussümptomitega mängijat ning kaks Paide mängijat olid kooli tõttu isolatsioonis.

3. oktoobril kohtuvad linnameeskonna poisid võõrsil Keila jalgpalliklubiga. Keila on seni ainus meeskond, kes on sel hooajal poistega mänginud viiki. (JT)

TULEMUSED

Premium liiga: Paide linnameeskond-JK Tallinna Kalev 4:1.

Esiliiga B: Paide linnameeskond U21-JK Tabasalu 6:0.

II liiga: Paide linnameeskond III-FC Kuressaare II 9:0.

III liiga: SK Imavere-FC Äksi Wolves 7:0, Paide linnameeskond IV-FA Tartu Kalev 1:4, Türi Ganvix-Rakvere JK Tarvas II 0:0, FC Järva-Jaani-Jõhvi FC Phoenix 1:0.

Tulevased kodumängud

Eesti jalgpalli karikavõistlused

1/16 finaal:

Teisipäeval kl 19 Paide kunstmurustaadionil SK Imavere-JK Tallinna Kalev.

Kolmapäeval kl 19 Paide kunstmurustaadionil Paide linnameeskond-Tallinna FC Pocarr.

Eesti jalgpalli meistrivõistlused

Reedel kl 19.30 Paide kunstmurustaadionil Paide linnameeskond IV-Kohtla-Järve JK Järve III.

Laupäeval kl 12 Järva-Jaani Kasekopli staadionil FC Järva-Jaani-FA Tartu Kalev, kl 14.30 Paide kunstmurustaadionil SK Imavere-Põlva FC Lootos.

Pühapäeval kl 15 Paide linnastaadionil Paide linnameeskond-Tallinna FC Levadia.

Allikas: www.jalgpall.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles