Rongisõidu ajal saab kino näha

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Gerthrud Grents/Sakala

Filmifestivali Kino Maale eriprogramm Rongfilm linastub 5.-25 oktoobrini viies Elroni rongis, mis sõidavad Tallinna-Tartu-Valga, Tallinna-Tartu-Koidula, Tallinna-Viljandi ja Tallinna-Narva liinidel.

Rongifilm on maailmas esimene ja ainulaadne viis, et näidata filme festivali ajal – tänavu on rongfilmide eriprogrammis läbilõige Kino maale üheksast lühifilmiprogrammist, mille fookuses on Saksa filmikunst.

„Uute nutilahendustega katsetav Kino maale filmifestival on loonud festivali eriprogrammi, mis kannab esmakordselt nime Rongfilm ehk festival rööbastel, mida kuvatakse viies Elroni kaugliini rongis oktoobri kolmel nädalal,“ tõi esile Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg.  Ta selgitas, et kuna rongid on olnud läbi ajaloo osaks filmikunstist ja ka paljud rongireisijad on seni vaadanud oma arvutitest pikemate sõitude ajal filme, vastab Kino maale eriprogramm kindlasti paljude reisijate sõiduaja sisustamise ootustele. Tehniliste lahenduste eest rongides hoolitseb Elroni ja Kino maale kauaaegne partner Ledzep Group OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles