Roosna-Alliku kaitseliitlased seadsid end sisse Aravetel

Urmas Glase
Copy
Kaitseliidu Roosna-Alliku üksikkompanii pealik Aare Kabel (vasakul) ja maleva pealik Gabriel Rikberg on rahul võimalustega, mida kokkuleppe vallaga kaitseliitlastele Aravetel loob.
Kaitseliidu Roosna-Alliku üksikkompanii pealik Aare Kabel (vasakul) ja maleva pealik Gabriel Rikberg on rahul võimalustega, mida kokkuleppe vallaga kaitseliitlastele Aravetel loob. Foto: Urmas Glase

Kaitseliidu Roosna-Alliku üksikkompanii, kes on 30 aastat olnud kindla katusealuseta, sai viimaks ruumid Aravete spordihoo­nesse. Peale kaitseliitlaste hakkavad seal koos käima ka selle kandi naiskodukaitsjad, noorkotkad ja kodutütred.

Kaitseliidu Järva maleva pealik major Gabriel Rikberg ütles, et Järva vallavalitsusega sõlmiti kokkulepe ruumide tasuta kasutuseks Roosna-Alliku üksikkompanii tarvis ja sellega on nüüd kõikidel maleva kompaniidel kokkukäimiskoht olemas. «Tõsi, Türi kompanii maja kasutab juba aastakümneid Järva maleva staap, kuid saame kenasti jagatud. Lisaks on maleval Lõõlas õppekeskus. Samuti ei keela kohalikud omavalitsused suuremateks koosolekuteks oma ruume,» lausus ta.

Lepingu sõlminud nüüdseks Järva endine vallavanem Rait Pihelgas ütles, et kaitseliitlased pöördusid taotlusega vallavalitsuse poole ja sobivad ruumid leiti neile spordihoones. «Kaitseliit on meile hea partner, paljude vallale oluliste ürituste juures alati abiks korraldamas või osalemas. Mul on hea meel, et sellega on Aravete spordihoones kõik ruumid kasutusele võetud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles