Täna algav Ettevõtlusnädal toob Järva maakonda 17 üritust

Kuido Saarpuu
Copy
Koeru keskkooli lapsed külastasid Konesko tehast
Koeru keskkooli lapsed külastasid Konesko tehast Foto: AFP / Scanpix

5.-11. oktoobril toimuvale Ettevõtlusnädalale “Avasta ettevõtlikkuse valem!” on aktiivne registreerumine kestnud juba kaks nädalat. Üritused toimuvad veebis, hübriidina ja nõuetekohastes seminariruumides. Kokku toimub enam kui 200 koolitust, konverentsi, töötuba, mis kõik aitavad arendada ettevõtlikkust.

„Tänavusel Ettevõtlusnädalal tutvustame viise, kuidas olla ettevõtlikum ja nutikam, seetõttu on üheks fookuseks ka e-kaubandus, sest just tänu veebipõhistele lahendustele õnnestus paljudel ettevõtjatel sel aastal koroonakriisi kiuste oma tegevust jätkata või isegi uuele tasemele viia,“ sõnas Maakondlike Arenduskeskuste võrgustiku juhatuse liige Andres Huul.

Ettevõtlusnädala raames toimub tänavu pea 200 temaatilist üritust. Kõikides Eesti maakondades korraldatakse ettevõtlusega alustama julgustavaid veebiseminare, konverentse, töötubasid ning muudes formaatides üritusi. Suurem osa neist on osalejate jaoks tasuta!

Ettevõtlusnädala raames toimub tänavu pea 200 temaatilist üritust.

Järvamaa Arenduskeskuse juhatuse liikme Ruth Aarma sõnul on praegune majanduskeskkond pöördeline ning esitab ettevõtjatele mitmeid väljakutseid, seetõttu on tänavuse Järvamaa ettevõtlusnädala fookuses tegutsevad ettevõtjad. „Edukad on need ettevõtjad, kes suudavad täna näha uusi võimalusi ja meeskonna nende suunas liikuma panna. Ettevõtlusnädala raames pakume uusi mõtteid, ideid ning kindlasti ka tunnustust, kuid ennekõike inspiratsiooni, kuidas praegust olukorda seljatada,“ selgitab Aarma. Tema sõnul on varasematel aastatel saanud paljud ettevõtjad uusi ideid ja indu Ettevõtlusnädalal toimunud üritustelt.

Näiteid Järvamaa sündmustest:

05.10 Järvamaa turismipäev

06.10 Järvamaa ettevõtluspäev „Muutuste tuules“

07.10 Koolitus: „Ideemäng“

08.10 Järvamaa naisettevõtjate ettevõtluskohvik

09.10 Parimate maakonna ettevõtjate tunnustamine

Järvamaa Ettevõtlusnädalal pakutavaga programmiga saab tutvuda ja üritustele registreeruda veebilehel siin!

Ettevõtlusnädal on suurim üle-eestiline ettevõtlusüritus, mis toimub igal aastal oktoobrikuu alguses. Ettevõtlusnädalat korraldavad maakondlikud arenduskeskused, juba 15. korda ning see viiakse läbi kõigis 15 maakonnas. Ettevõtlusnädala eesmärk on inspireerida ja julgustada inimesi enda ideid ellu viima, olgu selleks näiteks äriga alustamine, e-poe loomine või mõne uue põneva tootega turule tulemine. 

Ettevõtlusnädala korraldajad järgivad Eesti Vabariigi Valitsuse ürituste korraldamise nõudeid ja Terviseameti soovitusi, et tagada kõikidele huvilistele turvaline üritustel osalemine. Korraldajad soovitavad siseruumides toimuvatel sündmustel kanda maske. Ettevõtlusnädal on valmis tegema ürituste korraldamisel ka jooksvaid muudatusi juhul, kui olukord seda ette nõuab.

Ettevõtlusnädal viiakse ellu Euroopa Regionaalarengu Fondi toel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles