Kogukonnajuht siirdub nüüd fännide ridadesse

Anne Põder
Copy
Arto Saar on Paide Linnameeskonna kogukonnajuhi tööd varemgi edukalt teinud ning esindanud klubi erinevatel Järvamaa üritustel.
Arto Saar on Paide Linnameeskonna kogukonnajuhi tööd varemgi edukalt teinud ning esindanud klubi erinevatel Järvamaa üritustel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnameeskond andis täna teada, et on asunud asendajat otsima senisele kogukonnajuhile Arto Saarele, kes suutis kahe ametis oldud aastaga tekitada klubi ümber kokkuhoidva ja jalgpalli armastava kogukonna. Arto Saar lahkus ametist seoses tööle asumisega vallavanemana Järva vallas.

Arto Saar ütles, et tõmbas sel pühapäeval Paide linnastaadionil toimunud linnameeskonna ja FCI Tallinna Levadia vahel peetud mänguga oma kogukonnajuhi tööle joone alla. "Hooaja lõpuni on veel kümme mängu ning oma põhitöö kõrvalt olnuks mul raske jätkata. Pealegi on see aeg täpselt paras uuele ametisse asuvale inimesele, et töö olemusest aimu saada," lausus ta.

Saar märkis, et töötas linnameeskonna kogukonnajuhina kaks aastat ning lepingu järgi oleks ta seda tööd jätkanud veel ühe hooaja vältel ehk teisisõnu oli ametikoht loodud kolmeks aastaks. "Usun, et nende aastatega on nii Paide linnameeskond kui ka teised Premium liigas mängivad klubid jõudnud arusaamiseni, et kogukondlikku tööd on vaja teha ning sellina ametikoht on klubide juures igati õigustatud," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles