Hinnatud spordijuht pani ameti maha

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide spordi- ja tervisekeskuse müügijuht Piret Reinfeld oli aasta lõpus ametis Järva Tarbijate Ühistu tehtud kingituste kohale toimetamisega siinsetesse koolidesse ja lasteaedadesse. Fotol näitab Reinfeld PAIde lasteaia mudilastele neile kingitud suuski.
Paide spordi- ja tervisekeskuse müügijuht Piret Reinfeld oli aasta lõpus ametis Järva Tarbijate Ühistu tehtud kingituste kohale toimetamisega siinsetesse koolidesse ja lasteaedadesse. Fotol näitab Reinfeld PAIde lasteaia mudilastele neile kingitud suuski. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kuu aega tagasi Järvamaa aasta sporditöötajaks valitud Paide spordi- ja tervisekeskuse müügijuht Piret Reinfeld loobus ülemusega tekkinud konflikti pärast päevapealt ametikohast.

Lisaks eelmise aasta tunnustusele aasta varem Eesti kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupi aastapreemia pälvinud Reinfeld tunnistas, et kuigi ta lahkus omal soovil, on tal kahju seda tööd jätta ja piinlik spordiinimeste ees. «Tunnen, et olen neid petnud, kuid ma ei pidanud seal asutuses enam vastu ja tervis hakkas kannatama,» lausus ta.

Reinfeld ei salga, et suhted sihtasutuse juhatuse liikme Urmas Roobaga polnud kiita algusest saadik. «Ma ei taha Paide linnale ega siinsele spordielule halba, kuid nõustun sellest avalikult rääkima, sest näen probleeme ja kardan, et minu lahkumisega need ei lahene,» ütles ta.


Reinfeld kinnitas, et pole tööd tehes kunagi kella vaadanud ja ootab seetõttu ka ülemuselt suuremat tööle pühendumist.
Reinfeld kardab, et kui esile kerkinud probleemidega ei tegelda, ei jää tema viimaseks lahkujaks. «Ma loodan, et minu lahkumine paneb juhataja tööle,» sõnas ta.

SA Paide spordi- ja tervisekeskus juhatuse liige Urmas Rooba tunnistas samuti, et tal oli Piret Reinfeldiga erimeelsusi, mistõttu pidas tema lahkumist parimaks lahenduseks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles