Iga kollektsiooni teeme nii nagu ei keegi teine

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy

Järvamaa ettevõtlusauhindade mikroettevõtete kategoorias tänavu nomineeritud Pilv Production OÜ õmblustsehhis tulevad nõelasilmast kombinesoonid ja parkad, mille kandjad torkavad päris kindlasti tänavapildis silma, sest eestlaste lemmikvärve halli ja musta selles majas naljalt ei tunnistata. See on ka ettevõtte eesmärk – paista teiste lasterõivaste tootjate hulgast silma, mis on ka hästi õnnestunud.

Türi Kooli pargi ääres asuv kunagise Nurmenuku lasteaia hoone pole oma esialgset ülesannet täitnud juba aastakümneid ja laste kilkeid ei kosta sealt enam ammu. Ometi on osa majast lastega vägagi seotud, sest iga päev valmivad seal softshell-kangast värvikirevad kombinesoonid ja parkad, mida väikesed, aga ka suuremad kandjad on hästi vastu võtnud.

Ele Metsalu ja tema ema Külli Pilve asutatud osaühing sai alguse isiklikust vajadusest, nagu see on olnud nii mitmegi väikeettevõtte puhul. Ele Metsalu ütleb oma ema kohta tunnustavalt, et too õmbles perele rõivad selga juba siis, kui oli ainult 11aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles