Tänava pikendus vaevleb maaküsimustes

Urmas Glase
Copy
Aasa 13 korteriühistu esimees Ott Koobas (vasakul) on uue tänavaga rahul, sest varem sõideti koju läbi Mündi tänava majade hoovi. Kui pisut nuriseda, siis tupiku jätmise asemel oleks võinud tänava lõpu Mündi tänavani välja ehitada. Mõnikümmend meetrit jääb vaid puudu.
Aasa 13 korteriühistu esimees Ott Koobas (vasakul) on uue tänavaga rahul, sest varem sõideti koju läbi Mündi tänava majade hoovi. Kui pisut nuriseda, siis tupiku jätmise asemel oleks võinud tänava lõpu Mündi tänavani välja ehitada. Mõnikümmend meetrit jääb vaid puudu. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide linnavalitsuse probleemidest Viisu kergliiklustee alla jäävate maade omanikega on Järva Teataja kirjutanud terve seeria lugusid. Nüüd on selgunud, et nagu Viisus, on maaküsimused omanikega kuni viimase ajani lahendamata ka eelmisel aastal valminud Aasa tänava pikenduse puhul.

Järva Teataja poole pöördus Aasa 17 asuva garaažiühistu Mündi Paju juhatuse liige Toomas Vene, kelle ütlust mööda on eelmisel aastal linnavalitsuse eestvõttel ehitatud Aasa tänava pikenduse alla jäävate maadega samad lood nagu Viisus. «Linnavalitsus on hõivanud eramaa ebaseaduslikult,» märkis ta.

Peale garaažikooperatiivi jäi uue tänavakoridori alla siil Aasa 9 ja 15 kortermaja maad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles