Kaks kanget õppisid teehöövlit juhtima

Urmas Glase
Copy
Kaks kanget telemeest Teet Margna ja Kristjan Jõekalda filmisid mullu Järvamaa Kutsehariduskeskuses erialasid tutvustavaid klippe, sel sügisel avaldati neist tee-ehitust tutvustav.
Kaks kanget telemeest Teet Margna ja Kristjan Jõekalda filmisid mullu Järvamaa Kutsehariduskeskuses erialasid tutvustavaid klippe, sel sügisel avaldati neist tee-ehitust tutvustav. Foto: Erakogu

Kui eelmisel aastal avaldatud klippides proovisid kaks kanget - Teet Margna ja Kristjan Jõekalda Järvamaa Kutsehariduskeskuse õppekohas püsida hobuse seljas, saada lehma udarast piima kätte ja keerata kombainirooli, siis sel sügisel avaldatud videos on mehed tagasi Säreveres ja hakkamist täis saamaks aimu teedeehitusest.

"Kas sa teed oskad teha," uuris Teet Margna Kristjan Jõekaldalt kutseõppevõimalusi tutuvsutava video alguses.

"Ikka! Paned aga paki sisse, kallad vett peale ja lürbi palju jaksad," polnud Kristjan kitsi.

"Ei, mitte rohelist, musta, Tseiloni või pakiteed. Kas sa asfaltteed oskad teha?" ei jätnud Teet pinnimist.

Vaata videost, mis edasi sai.

JKHK õppe- ja arendustöö üksuse juhataja Külli Marrandi ütles mullu, kui klippe üles võeti, et Eesti täiskasvanute koolitajate assotsiatsioon ANDRAS tellimusel valmiva kutseõppe erialasid tutvustava saatesarja tarbeks tegid kaks kanget Säreveres tutvust põllumajanduse, sealhulgas kalakasvatuseja ja teedeehituse erialadega.

“On vaja motivatsiooni ja toetust nii perekonnalt, sõpradelt, tööandjalt kui ka riigilt,“ ütles haridus- ja teadusministeeriumi täiskasvanuhariduse osakonna juhataja Terje Haidak ja lisas, et nii riigi kui inimeste endi huvides on see, et pooleli jäänud haridustee saaks lõpetatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles