Hommikusel tipptunnil väljub Paidest Türi poole kaks bussi korraga

Anne Põder
Copy
Türi-Allikul läheb busside peale suur hulk rahvast, kes kõik kiirustavad kella kaheksaks tööle, kooli ja lasteaeda.
Türi-Allikul läheb busside peale suur hulk rahvast, kes kõik kiirustavad kella kaheksaks tööle, kooli ja lasteaeda. Foto: Dmitri Kotjuh

Sellest nädalast stardib kell 7.18 Paidest Türile kaks bussi, sest koroonatingimustes inimeste ohutuks kohaleveoks jäi ühest bussist väheks. Inimesed peavad nüüd bussidesse sisenedes tegema õige valiku, sest üks buss sõidab ainult Türile Tehnika peatuseni ning teisega saab edasi Säreverre ja Laupale.

Sellest sügisest Järvamaa kutsehariduskeskuse Särevere õppekohta õppima asunud Kirna tüdruk Kerli (nimi muudetud – toim) ütles, et oli siiralt üllatunud, kui avastas hommikuti kooli sõites, et bussi polegi nii lihtne mahtuda. «Buss oli rahvast täis juba enne Kirna peatusse jõudmist,» märkis ta.

Viimasel ajal kahandas bussis ruumi ka juhi ümber kehtestatud kahe meetri nõue. «See tähendas, et bussi esiuksest keegi sisse ei pääsenud ning kaks meetrit esiotsast tahapoole oli tõmmatud läbipääsu keelav lint. See puudutas ka bussi etteotsa jäävaid istmeid, mida ei tohtinud kasutada, kuigi buss oli rahvast nii täis,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles