Talveajale üleminek muudab Järvamaad läbivad rongid kiiremaks

Kuido Saarpuu
Copy
Elroni rong jäi toppama Vastse-Kuuste jaamas. Foto on illustratiivne.
Elroni rong jäi toppama Vastse-Kuuste jaamas. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Alates pühapäevast, 25. oktoobrist on muudatusi kõikide suundade sõiduplaanides. Sõiduajad Narva ja Viljandisse muutuvad kiiremaks.

Talveajale ülemineku tõttu muutub rongide sõidugraafik, enim nihkuvad Tallinna ja Narva vahel sõitvate rongide väljumisajad.

Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo ütles, et muudatusi tuleb ka Tartu, Rapla-, Türi- ja Viljandi reiside sõiduplaanidesse. "Remonttöödest tingitud kiiruspiirangud lõppevad ning Türi ja Viljandi reiside sõiduajad lühenevad. Ekspressrong hakkab praegu Viljandisse sõitma tunni ja 55 minutiga, loodame, et see väheneb detsembris veelgi.“

Täpsem info sõiduplaanimuudatuse kohta on leitav Elroni kodulehelt ja ka ooteplatvormide infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron (www.elron.ee) all tegutsev riigile kuuluv ettevõte, mis pakub kiiret, mugavat, turvalist ja keskkonnasõbralikku ühistransporti elektri- ja diiselrongidega kõigil Eesti rongiliinidel. 2018. aastal tehti Elroni rongidega üle 7,6 miljoni sõidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles