Maailma ilusaimaks naiseks pürgiv Kirna neiu vajab tippu jõudmiseks hääli

Anne Põder
Copy
Eliise Randmaa
Eliise Randmaa Foto: Vahur Vahtramäe

Tallinnas elav ja õppiv Kirnast pärit Eliise Randmaa jagab lahkelt oma tutvustusvideot, mis valmis The Miss Globe´il osalemise tarvis.

Randmaa sõidab üleilmsele iludusvõistlusele Albaaniasse juba 28. oktoobril. Õiguse osaleda andis talle selleks Eesti iluduskuningannaks valimine.

Et aga jõuda kindlalt TOP 10 neidude hulka, vajab Randmaa ohtralt toetushääli, mida saab raha eest piiramatus koguses anda. Publiku häältega, saaks ta otse finaali. Vastasel juhul peab ta aga lootma žürii väljavalituks saamisele.

Ühe hääle maksumus on 0.85 eurot ehk 1 USA dollar. Hääli saab anda nii palju kui keegi soovib raha kulutada ning seda saab teha www.themissglobe.com lehekülje kaudu.

Randmaa rääkis Järva Teatajale, et suur soov Eestit mainekal rahvusvahelisel iludusvõistlusel esindada ajendaski teda Eestis tiitlit jahtima. «Kuna Tiina Jantson on Eestis kõige prestiižikam missivõistluste korraldaja ja just tema vahendusel käib välismaal palju tüdrukuid, siis lootsin, et järsku jään talle silma,» lausus ta.

Tema pingutused kandsidki vilja ning nüüd saab ta end ühele pulgale seada maailma ilusaimate neidudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles