Statoili Mäo teenindusjaam laienes

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eesti Statoil avas Mäo teenindusjaamas Eesti ühe nüüdisaegsema veokitele ja teistele suurtele sõidukitele mõeldud diislikütuse tankuri.


Tankuri tehnoloogia võimaldab väljastada diislikütust kolmel kiirusel (130 l/min, 70 l/min ja 40 l/min), milleks on kasutada kahesuguse läbimõõduga tankimispüstolit.
Tankur asub väikesõidukite tankimisalast eemal, jättes suurtele sõidukitele rohkem ruumi tankimisalal manööverdada.

Eesti Statoili jaemüügijuhi Indrek Nõlvaku ütlust mööda on värskelt avatud moodne diislikütuse tankur Statoilil esimene Eestis.

«Peame suurtele sõidukitele mugavaima teenuse pakkumist üheks oma prioriteediks ning plaanime juba käesoleval aastal jätkata uute diislikütuse tankurite paigaldamist ka oma teistesse suurematesse maanteede ääres asuvatesse teenindusjaamadesse,» selgitas Nõlvak.

Mäo teenindusjaama uuele diislikütuse tankurile on paigaldatud makseautomaat, mis aktsepteerib Statoili maksekaarte ja rahvusvahelisi kütusekaarte, nagu Routex, UTA, DKV.
Klientidele, kes soovivad kütuse eest tasuda sularahas või pangakaardiga, säilib selleks võimalus, kui tankida juba varem avatud diislikütuse tankurist.

Eesti Statoil avas Mäo teenindusjaama 2008. aasta märtsis ja praegu on see kujunenud üheks populaarsemaks peatuspaigaks Tallinna-Tartu maanteel, teenindades ligi tuhat klienti ööpäevas. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles