Vaata, kuidas pidutseti Järva valla sünnipäeval

Tiit Reinberg
Copy
Järva valla sünnipäev
Järva valla sünnipäev Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kolmapäeval oli Albu rahvamajas Järva valla kolmandale aastapäevale pühendatud kontsertaktus, kus tunnustati valla tublimaid inimesi.

Järva valla esimese vapimärgi pälvis Tuve Kärner ja valla esimese teenetemärgi Ines Kurvits.

Järva vallavanem Arto Saar ütles pidupäevakõnes, et valla arengut ja kasvamist võikski võrrelda ühe inimese arenguga. «Kolme esimese eluaasta jooksul õpitakse kõndima, endaga toime tulema, rääkima ning luuakse esimesed kontaktid välismaailmaga. Ka Järva vald on endale kenasti jalad alla saanud, me oleme ehitanud üles süsteemi ja oskame suhelda kaaslastega ning oma soove väljendada,» lausus ta. «Nii nagu inimene, kes oma iseloomu ja eluhoiaku kinnistab suures osas kuni kaheksa-aastaseks saamiseni, nii on ka Järva valla arengus järgmised viis aastat mängimas olulist rolli. Mis näo me saame ja mis väärtusi me kanname. Ja seda nägu oleme suures osas kandmas oma ülejäänud tegutsemisaja.»

Valla esimest vapi- ja teenetemärki kätte andes ütles Arto Saar, et need inimesed on kõikidele teistele eeskujuks. «Nad tegutsevad rohkem, kui neilt oodatakse. Mulle meeldib hiljuti kuuldud väljend «kodukoha kangelane». Just nemad seda ongi, kodukoha kangelased, tänu kellele on meil kõigile parem elukeskkond. Hoiame, märkame ja tunnustame neid inimesi enda ümber. Vahel piisab ka tunnustavast õlalepatsutusest,» lausus Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles