Linnameeskond jätkab edulainel

Kuido Saarpuu
Copy
Paide Linnameeskond.
Paide Linnameeskond. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Juulikuus koduväljakul 1:3 Nõmme Kalju paremust pidanud tunnistama Paide linnameeskond, tegi pühapäeval Premium liiga 25. voorus tasaarvelduse, kui avapoolaja väravatest alistati võõrustajad 3:1. Ühtlasi pikenes Paide võiduseeria 11. mänguliseks.

 

Mängu avapoolaeg rullus Hiiu staadionil kiiretempoliseks ja lahtiseks põnevusmänguks, kus võimalusi jagus mõlema värava alla.

Paide asus kiire pressingu järel kohtumist juhtima 5. mänguminutil. Edgar Turi söödu järgselt pääses kogenud poolkaitsja Sergei Mošnikov palliga pikalt jooksu, realiseerides värava külmavereliselt.

Vaid viis minutit hiljem oli Paide taas minekul. Muhammed Sanneh andis vasakult äärest söödu Deabeasele, kelle oskuslik palli edasi suunamine Henri Anierile kasvatas Paide edu juba kaheväravaliseks.

Kuigi võõrustajad said 21. minutil kätte auvärava, pannes eksima meie keskkaitsja Kristjan Peldi, ei olnud neil teisel poolajal võimu, et meie kaitsjaid rohkem üle mängida.

Mängu saatuse otsustas 36. minutil Henri Anier, kes Joseph Saliste ja Deabease suurepärase kombinatsiooni tulemusel ühe puutega palli väravasse saatis. Anier valiti ka kohtumise parimaks mängumeheks.

Lõppenud mänguga kindlustas linnameeskond üldtabelis oma teist kohta. Paide linnameeskond on tänavu kogunud 18 võitu ja kuus kaotust, mis annavad 54 punkti. Kolmandat ja neljandat kohta jagavatel Nõmme Kaljul ja Tallinna FCI Levadial on mõlemal 47 punkti.

Loorberitele meeskond puhkama ei jää, sest juba kolmapäeval ootab tiimi ees järgmine kohtumine, kus vastaseks on tabeliliider FC Flora.

Pühapäeval on linnameeskonna kodumäng, kui Paidesse sõidab FC Kuressaare.

Kuna koondise- ja euromängude tõttu pidasid Premium liiga klubid septembris erineva hulga kohtumisi, arvestati kuu parimate valimisel sisse ka oktoobrikuu alguses toimunud mängud. Selle tulemusena valiti parimaks mängijaks Paide linnameeskonna poolkaitsja Sergei Mošnikov.

32-aastane Mošnikov aitas valitud perioodil üle mängida nii Viljandi Tuleviku (4:1), Tallinna Kalevi (4:1) kui ka FCI Levadia (1:0). Kõikides mängudes oli tugev roll ka Mošnikovil, kes sai Viljandi Tuleviku vastu kirja kaks väravat ning võidumängudes Kalevi ja Levadia jäi kogenud poolkaitsja nimele väravasööt.

TULEMUSED

Premium liiga: Paide linnameeskond-Nõmme Kalju 3:1.

Esiliiga B: Paide linnameeskond U21-Rakvere Tarvas 7:0.

II liiga: Paide linnameeskond III-Põhja-Sakala 4:1.

III liiga: SK Imavere-FC Elva II 0:3, Paide linnameeskond IV-Rakvere JK Tarvas II 2:0, FC Järva-Jaani-JK Loo 4:3, Türi Ganvix-Jõhvi FC Phoenix 3:2.

Tulevased kodumängud

Eesti jalgpalli meistrivõistlused

Neljapäeval kl 19 Paide kunstmuruväljakul Paide linnameeskond U21-JK Tallinna Kalev U21.

Laupäeval kl 16 Paide kunstmurustaadionil Paide linnameeskond III-Raasiku FC Joker.

Pühapäeval kl 12 Türi linnastaadionil Türi Ganvix-FA Tartu Kalev, kl 13 Paide linnastaadionil Paide linnameeskond-FC Kuressaare.

Allikas: www.jalgpall.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles