Linnameeskonna noored tagasid pääsu esiliigasse

Kuido Saarpuu
Copy
Paide linnameeskond U21
Paide linnameeskond U21 Foto: Maarja Trauss

Esiliiga B 27. voorus teenis Paide linnameeskond U21 suureskoorilise võidu kui koduväljakul alistati seisuga 7:0 Rakvere JK Tarvas meeskond. 14. järjestikuse võidu ja väärt punktidega tagasid poisid tõusu järgmisel hooajal esiliigasse.

 

Paide kunstmurustaadionil toimunud kohtumine algas kahe kiire väravaga, kui 1. ja 3. minutil sahistas vastaste võrku esiliiga B suurim väravakütt Ander Ott Valge. 31. minutil realiseeris kindlalt penalti kapten Siim Aer ning viis minutit enne poolaja lõppu lõi Paide neljanda tabamuse Matrix Einer.

Teisel poolajal jalga pedaalilt maha ei võetud. 63. minutil pani Hadji Drame kaugelt teele võimsa löögi, mis vastaste väravavahile võimalustki ei andnud. 70. ja 86. minutil kasvatasid Paide väravate lisa Kevor Palumets ja Jaagup Luts.

Olgu öeldud, et ka esiliiga B möödunud kuu parima treeneri auhind läks U21 tiimi peatreenerile Erki Keskülale. Tema juhendamisel hoiab meeskond tabelis liidripositsiooni. Septembris võitis meeskond kõik kolm mängu väravate vahega 15:1. Täpsemalt mängiti septembris järjepanu üle Läänemaa JK (7:0), Viimsi JK (2:1) ning JK Tabasalu (6:0). (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles