Linnameeskond sai uue sponsori

Järva Teataja
Copy
Jazz Pesulad OÜ tegevjuht Sander-Mel Mellikov ja Paide Linnameeskonna spordidirektor Gert Kams
Jazz Pesulad OÜ tegevjuht Sander-Mel Mellikov ja Paide Linnameeskonna spordidirektor Gert Kams Foto: Facebook: Paide linnameeskond

Paide linnameeskond annab enda Facebooki lehel teada, et nende toetajate ring sai täienduse. Nimelt sõlmis Järvamaa esindusklubi koostöölepingu autopesulate ketiga Jazz Pesulad, mis tegutseb ka Paides.

Jazz Pesulad OÜ tegevjuht Sander-Mel Mellikov kommenteeris, et neil on hea meel olla nüüdsest osa Paide Linnameeskonna eduloost.

"Paide linnameeskonna väärtused, järjepidev ja läbimõeldud areng ning kogukonna kaasatus on pannud aluse hästitoimivale ja spordisõpru kõnetavale organisatsioonile, kelle panus Kesk-Eesti jalgpalli arengusse on aasta-aastalt aina märkimisväärsem. Koostöö alustamine Paide linnameeskonnaga on meie jaoks puhas võit," kinnitas ta.

Paide linnameeskonna spordidirektor Gert Kams märkis, et Jazz Pesulad on pika ajalooga oma ala tipptegija, kes on Eesti spordis väga nähtaval kohal. "Läbi innovaatilise lähenemise ning järjepideva arengu leiame sarnaseid väärtusi omavahelises koostöös," täheldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles