Head inimesed päästsid puuriida vahelt vastsündinud kassipojad

Anne Põder
Copy
Kassiema püüti küll kinni ja pandi hüljatud poegade eest hoolitsema, kuid hirmunud ja segaduses loom ei saa sellega ilma inimeste abita hakkama.
Kassiema püüti küll kinni ja pandi hüljatud poegade eest hoolitsema, kuid hirmunud ja segaduses loom ei saa sellega ilma inimeste abita hakkama. Foto: Virge Võsujalg

Eesti metsloomaühingu Järvamaa piirkonnajuhi Virge Võsujala hoole alla sattusid sel nädalal juhuslikult vastsündinud kassipojad, kelle hulkuv kassiema ühe ettevõtte puuriida vahele saatusehooleks jättis.

Võsujalg märkis, et on peaasjalikult metsloomade- ja lindude abistaja, kuid seekord pöörduti tema poole hoopis teistsuguste ja tema jaoks tavatute hädalistega. "Need olid vastsündinud kassipojad, kellel nabanööridki alles küljes," täpsustas ta.

Võsujalg rääkis, et kodutu emakass tõi ühe ettevõtte puuriida vahel ilmale neli poega ja põgenes ise millegi pärast nelja tuule poole. "Need kassilapsed jäid ilma oma ema kehasoojuses ja kosutavast emapiimast, rääkimata turvatundest," sõnas ta. Kassipoegadele on elu algus sellistes tingimustes liiga ränk katsumus ja nii andiski üks pisike kahjuks alla ja heitis hinge. Ka teine kassipoeg vaakus juba elu ja surma vahel kui Võsujalg nad puuriida vahelt üles korjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles