Paide batuudihüppaja võitis eliitklassis rahvusvahelised võistlused

Anne Põder
Copy
Krete Kaasik sai hiljuti võistelda ka päriseslus kohtunike ees, kuid e-turniiri kogemus oli selell vaatamata põnev ja eriline.
Krete Kaasik sai hiljuti võistelda ka päriseslus kohtunike ees, kuid e-turniiri kogemus oli selell vaatamata põnev ja eriline. Foto: Dmitri Kotjuh

Ajal, mil reisida ei saa ning rahvusvahelistel võistlustel osalemine on põhimõtteliselt võimatu, tegi Paide neiu Krete Kaasik ajalugu võites esimesel rahvusvahelisel e-turniiril batuudihüpetes oma võistlusklasssi kindla esikoha.

Kati spordiklubi treener Katrin Kaasik selgitas, et sellisel kujul toimusid võistlused tõepoolest esmakordselt. Suure rahvusvaheliste võistluste pagasiga Krete Kaasik pole koroonaaja algusest saati rahvusvahelistel võistlustel käinud ja kui nad nüüd kuulsid võimalusest Hessen Openil e-kanaleid kaudu osaleda, oli põnevus suur.

Katrin Kaasik ütles, et turniir kestis üle kuua aja. Nelja järjestikuse nädala jooksul toimusid eelhüpped ja veerand- ning poolfinaalid, millest iga vanuseklassi neli parimat jõudis eelmisel nädalal (19 - 24. oktoobrini) toimunud finaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles