Väätsa tervisekompleks lõpetab tegevuse

Järva Teataja
Copy
IMsport Järvamaa-Liider/Rae vald Väätsa tervisekompleksis
IMsport Järvamaa-Liider/Rae vald Väätsa tervisekompleksis Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi Vallavolikogu otsustas 29. oktoobril toimunud istungil lõpetada 1. jaanuarist 2021 Türi valla asutuse Väätsa Tervisekompleks tegevuse senisel kujul.

 

„Türi vallas koordineerib kogu sporditegevust Türi Spordiklubide Liit ja nii tundus ka loogiline jätk, et Väätsa Tervisekompleksi tegevus sinna liita," ütles abivallavanem Elari Hiis.

Hiis selgitas, et tervisekompleksi kasutajate jaoks see juriidilise keha muudatus teenuse kättesaamist ei mõjuta. Tavapäraselt jätkuvad kõik treeningud, üritused, kohaliku spordielu korraldamine ja treeningtegevused. Samuti jääb sinna tegutsema praegune juht Taavi Parts.

Türi Spordiklubide Liidu juht Paul Poopuu selgitas, et muudatus toob endaga kaasa selle, et eelarvelisi vahendeid ja majandamist hakkab koordineerima TSKL. „Erinevate spordisündmuste korraldamisel saab nüüd olemasolevad jõud ühendada ja see on väga positiivne," ütles Poopuu.

Väätsa Tervisekompleksi juht Taavi Parts suhtub TSKL-iga liitumisse väga rahulikult ja positiivselt. „See eelolev muudatus oli juba kohe peale viimaseid kohalike omavalitsuse valimisi ette teada," ütles Parts ja lisas, et temagi meelest on ühendamine väga loogiline asjade kulg. „Oleme mitmeid kordi TSKL-i juhiga koos maha istunud ja muudatustest pisidetailideni läbi rääkinud ning küsimusi enam õhus ei ripu," lisas Parts. Parts tõi omaltpoolt veel positiivse muudatusena välja sündmuste korraldamiseks vajalike vahendite ristkasutuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles