Linnameeskonna noored kindlustasid üldvõitu

Kuido Saarpuu
Copy
Paide linnameeskond U21
Paide linnameeskond U21 Foto: Maarja Trauss

Esiliiga B-s peeti möödunud nädalalõpul 28. vooru kohtumisi, misjärel sai selgeks ka tänavune liigavõitja.

 

Nimelt kindlustas kaks vooru enne hooaja lõppu esikoha Paide Linnameeskond U21, kes alistas 28. voorus 7:1 Tallinna Kalev U21 tiimi. Kahe väravaga said antud kohtumises maha nii Ander Ott Valge kui Kevor Palumets, kelle hooaja kogusaldo nüüd vastavalt 24 ja 20 tabamuse peale tõusis.

Kui tolle võiduga veel Paide U21 tiitlit ei kindlustanud, siis nende esikoht sai selgeks laupäeva pärastlõunal, kui Paide lähim jälitaja Tartu Welco kaotas võõrsil 2:4 JK Tabasalule. Tartlaste kaotus tähendas, et olukorras, kus Paide U21 on kogunud 67 silma ja Welcol on tabelis 59 punkti, ei ole kellelgi kahe mänguga enam võimalik Paide järelkasvumeeskonda püüda.

Linnameeskonna all mängivad liiga parimad väravakütid.

Kuigi edukas hooajas on olnud oma osa ka esindusmeeskonna mängijatel, on kaalukas ka fakt, et 20 enim esiliiga B mänge pidanud U21 mängija hulgas on 18 klubis treenitud mängijat, sh koguni 14 Järvamaalt pärit klubi oma kasvandikku. Noori juhendab Erki Kesküla.

Nii esiliigas kui ka esiliiga B-s on sel hooajal tavapärase 36 vooru asemel kavas vähem mänge. Esmalt peetakse mõlemas liigas kolm ringi (27 vooru), misjärel mängivad esiliiga B-s 1.–4. kohale ja 7.–10. kohale tulnud võistkonnad omavahel neljanda ringi. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles