Kuller toob järvalastele poe koju kätte

Anne Põder
Copy
Järva Teataja peatoimetaja Tiit Reinberg võtab Paides Selveri kullerilt tellitud kaubad vastu ja veendub, et poleks ise osanud neid poes sugugi paremini kottidesse pakkida.
Järva Teataja peatoimetaja Tiit Reinberg võtab Paides Selveri kullerilt tellitud kaubad vastu ja veendub, et poleks ise osanud neid poes sugugi paremini kottidesse pakkida. Foto: Kristo Kivisoo

Sellest nädalast järvalastele avanenud võimalus tellida hiiglama suure kaubavalikuga Selveri e-poest kaupa koju pani nii mõnegi huvilise kahtlema, kuidas ­kraam tegelikult inimesteni jõuab. Kui selgus tõsiasi, et tellimused pannakse kokku Tallinnas e-Selveri laos, tekkis Järva Teataja töötajates sportlik huvi, kas tõesti jõuab kaup saja kilomeetri taha oma välimust ja olekut kaotamata. Tegime kolm proovitellimust.

Enne esimest tellimust pidime kõik end e-Selveri kasutajana sisse logima. Võimalus on siseneda ka külalisena, kuid Partnerkaardi omaniku tunneb süsteem ära ja loomulikult on siis kohe ka sooduspakkumisi rohkem nagu tavapoes.

Enne tellima asumist tasub vaadata, millistel päevadel ja kellaaegadel Järvamaale kaupa tuuakse. Et see on uus teeninduspiirkond, siis ei käi kullerid siia sugugi iga päev, vaid ainult kolmel päeval nädalas. Praegu on märgitud kulleri Järvamaa päevadeks esmaspäev, kolmapäev ja laupäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles