Võidukas Paide linnameeskond III lõpetab liigahooajaga

Kuido Saarpuu
Copy
Jalgpall: Paide Linnameeskond III - Tallinna JK Legion II (2-7)
Jalgpall: Paide Linnameeskond III - Tallinna JK Legion II (2-7) Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel pühapäeval kl 13 kohtub hooaja viimases mängus Paide linnameeskond III Paide kunstmurustaadionil Pärnu JK Poseidoniga. 

 

Kui Premium liigas on Paide linnameeskonnal ja esiliiga Bs Paide linnameeskond U21 võistkonnal veel kohtumisi pidada, siis madalamates liigades, kus Järvamaa esindatus on vägagi arvukas, on hooajad kas saanud juba läbi või on see kohe-kohe juhtumas.

Kolmanda liiga lõuna piirkonnas tuli SK Imavere kolmandaks. 22St mängust said nad 15 võitu, ühe viigi ja kuus kaotust ning kogusid kokku 46 punkti.

Kolmanda liiga ida piirkonnas oli Paide linnameeskond IV teine (12 võitu, 1 viik, 5 kaotust ja 37 punkti), Türi Ganvix JK neljas (8 võitu, 2 viiki, 8 kaotust ja 26 punkti) ja FC Järva-Jaani viies (7 võitu, 3 viiki, 8 kaotust ja 24 punkti).

Teise liiga lõuna-lääne piirkonnas on Paide linnameeskond III küll võidu kindlustanud, kuid üks kohtumine on neil veel pidada.

Hetkel on neil 25st mängust kirjas 24 võitu ja ühe viik, mis on kokku andnud 73 punkti. Nad on vastastele löönud 101 ja lasknud endale lüüa 11 väravat. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles