Vabatahtlikud riigikaitsjad näitavad end tööl vormi kandes

Urmas Glase
Copy
Tunamullu tööl vormi kandnud bussijuht Vello Pops, et sõitjad olid bussis tavapärasest vaiksemad, isegi kooli minevad õpilased. Ju vorm distsiplineeris.
Tunamullu tööl vormi kandnud bussijuht Vello Pops, et sõitjad olid bussis tavapärasest vaiksemad, isegi kooli minevad õpilased. Ju vorm distsiplineeris. Foto: Dmitri Kotjuh

Tavaliselt on maakonna bussisõitjad harjunud oma teekonna usaldama ATKO busside sinises ametirõivas juhi hoolde, kuid esmaspäeva hommikul kell kuus keeras Paide bussijaamast Kütimäe liinile väljunud masina rooli kaitseväe digilaigulises välivormis mees.

Kui mõne hommikuse bussisõitja süda ka võpatas, et mis riigis lahti on, või mõtiskles, kas laiguline roolikeeraja viib inimesed ikka soovitud sihtpunkti, siis olgu rahustuseks öeldud, et nagu eile, nii ka täna ja homme kulgeb elu Järvamaal harjumuspärases sängis.

Järva maleva pealik major Gabriel Rikberg kutsus vabatahtlikke kaitseliitlasi ja naiskodukaitsjaid sel nädalal tähistama Kaitseliidu 102. asutamisaastapäeva ja 30 aasta möödumist Järva maleva taasloomisest vormikandmisega tööpostil. Pealik on sama üleskutse teinud ka kahel eelmisel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles