Parim maamajanduseriala õpetaja tuleb Järvamaa kutsehariduskeskusest

Kuido Saarpuu
Copy
Kaja Marrandi.
Kaja Marrandi. Foto: Järvamaa kutsehariduskeskus

Maaelu Edendamise Sihtasutus (MES) tegi 13.novembril  teatavaks aunimetuste saajad, 2020. aasta parima maamajanduseriala õpetaja ja 2020. aasta parima taimekasvataja teraviljakasvatuse valdkonnas.

 

MESi moodustatud komisjon valis parimaks maamajanduseriala õpetajaks Järvamaa Kutsehariduskeskuse taimekasvatuse õpetaja Kaja Marrandi.

„Tänavune parim kutseõpetaja on  mitmekülgne ja töökas oma valdkonna spetsialist. Ta ei ole ainult Järvamaa Kutsehariduskeskuse  kutseõpetaja, vaid annab tunde ka Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis taimekaitse valdkonnas ning  viib läbi põllumeestele taimekaitse koolitusi üle Eesti,“ ütles MESi juhatuse esimees Raul Rosenberg.

See ei olnud esimene kord, mil Järvamaa kutsehariduskeskuse õpetajaskond saab sedavõrd väärilise tunnustuse osaliseks. Mõned aastad tagasi kuulutati parimaks maamajanduseriala õpetajaks näiteks Kaja Piirfeldt.

Samuti kuulutati välja parima taimekasvataja 2020. Kokku oli kolm kandidaati: Marko Satsi (Kehtna Mõis OÜ), Ahti Aruksaar (Viljameister OÜ), Andre Randoja (Aaspere Agro OÜ).Parimaks tunnustati Ahti Aruksaar.

MESi moodustatud komisjon valis parimaks maamajanduseriala õpetajaks Järvamaa Kutsehariduskeskuse taimekasvatuse õpetaja Kaja Marrandi.

„Sellel aastal valisime parimat taimekasvatajat teraviljakasvatajate seast. Võitjat iseloomustavad stabiilselt kõrged saagid ning väga head tulemused viljelusvõistlustelt,“ põhjendab MESi juhatuse esimees Raul Rosenberg valikut.

Parima maamajanduseriala õpetaja aunimetusega kaasneb skulptuur „Õpetaja Laur“ ning parima taimekasvataja aunimetusega teraviljakasvatuse valdkonnas skulptuur „Kalevipoeg viljavihuga“. Skulptuuride autor on Tauno Kangro.

Maaelu Edendamise Sihtasutuse eesmärk on toetada ja elavdada Eesti maapiirkonna ettevõtlust ja kujundada maaelu mainet. Aunimetuste väljaandmise eesmärk on tunnustada innovaatilist ja efektiivset tootmist ning avaldada tunnustust tehtud töö eest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles