Kuldsete kätega noored astuvad ETV ekraanil võistlustulle

Kuido Saarpuu
Copy

Sel laupäeval kell 19.30 stardib ETVs hoogne võistlussaade “Noor meister”, mis selgitab välja Eesti kutsekoolide parimad erinevatel erialadel. Saadet filmiti ka Järvamaa kutsehariduskeskuses. 

 

Meeleolukas võistlussaade “Noor meister” toob laupäevast vaatajate ette Eesti kutsekoolide säravaimad noored, kes saatesse on jõudnud läbi koolides toimunud eelvoorude. Parimaid hakatakse välja selgitama seitsmel erialal, neist esimesena astuvad laupäeval võistlustulle restoraniteenindajad. Hoogne mõõduvõtt seab edaspidi vastamisi ka laotöötajad, ehitusviimistlejad, ehituspuussepad, IT- ja mehhatroonika õppurid ning majutusteenindajad.

Saatejuht on Sander Rebane, kes võrdleb “Noort meistrit” teise populaarse televõistlusega “Rakett 69”: “Kui “Rakett 69” saates tegeletakse teaduslike katsetega, siis meie saates panevad võistlejad proovile oma erialased oskused. Kõiki võistlejaid ühendab ettevõtlik vaim ja tugev soov praktiliselt mingi asi ellu viia.”

Igas saates ootab kutsekoolide noori ees kaks võistlusvooru, neist esimese vooru ülesanne on loodud spetsialistide poolt ja teise vooru jõudnud parimad saavad oma väljakutse üllatuskülalistelt. Tuntud eestlased toovad teiseks vooruks saatesse kaasa ülesanded elust enesest. Nii soovib Üllar Saaremäe ehituspuusseppadelt koerakuuti ja Jarek Kasar mehhatroonikutelt muusikarobotit. Ivo Linna esitab aga noortele IT-õppijatele väljakutse, kuidas saada vanast arvutist kätte üks oluline fail, katkend muusikafilmist.

Meeleolukas võistlussaade “Noor meister” toob laupäevast vaatajate ette Eesti kutsekoolide säravaimad noored, kes saatesse on jõudnud läbi koolides toimunud eelvoorude.

Laupäevane avasaade toob restoraniteenindajate klientideks tuntud lauljad Jüri Pootsmanni, Robert Linna, Stefani, Sissy, Artjom Savitski, Getter Jaani ja Grete Paia. Muuhulgas peavad võistlejad hakkama saama tordi jagamisega nende seitsme kliendi vahel. Järgmistes saadetes löövad kaasa veel Uudo Sepp, Jaan Pehk, Kristel Aaslaid ja Mattias Naan.

Iga saate lõpus kroonitakse üks võistlejaist oma eriala nooreks meistriks. Saatesari kulmineerub suure finaaliga, kus kõikide erialade võitjad võtavad koos üllatuskülalistega omavahel mõõtu võõral erialal.

“Noor meister” alustab ETVs võistlust laupäeval kell 19.30

Võistlussarja tutvustav video.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles