Ajakeskus Wittenstein startis edukalt

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Esimesel tegevusaastal külastas ajakeskust Wittenstein 14 230 inimest, aga et rahvas ka edaspidi sinna tee leiaks, peab ettevõtmine edasi arenema.


Sihtasutuse Wittenstein juhatuse liige Ants Hiiemaa tunnistas, et ajakeskuse avades oli hirm, kas kõik läheb ikka nii, nagu plaanitud ja kas inimesed hakkavad seal käima. Nüüd, aasta hiljem, on ta kõigega rahul.
Hiiemaa selgitas, et kui emotsioonid kõrvale jätta ja vaadata asutuse eelarvet, näebki, et esimene aasta oli edukas ja tulu teenis keskus plaanist rohkem.
Tänavuseks märksõnaks peabki Hiiemaa välitegevust. Eelmisel aastal valmis Vallimäele lastemänguväljak ja uuenes laululava. «Ei taha praegu veel välja öelda, kuid meil on mõtteid suvisteks tegevusteks,» lisas ta.
Lähiaja plaanide kohta ütles Hiiemaa, et Eesti Vabariigi aastapäeva eel on samuti oodata Vallimäele rohkem inimesi ajamasina kaudu maa ajalooga tutvuma.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles