Menukas jõulusündmus Väätsal pidamata ei jää – raha koguneb ja turumajakesed kerkivad

Järva Teataja
Copy
Foto: Väätsa kogukond/Facebook

1. detsembril avanevad Väätsa rahvamaja akendel juba neljandat korda jõuluteemalised väljapanekud, mis meelitavad advendiajast kuni uue aasta alguseni Väätsale uhket vaatepilti imetlema külalisi lähemalt ja kaugemalt.

Plaan on dekoreerida enam kui nelikümmend akent ja avada need kõigile vaatamiseks 1. detsembrist – 6. jaanuarini. Akende kaunistamisega on ametis kohalik kogukond: lasteaia- ja koolilapsed, eakatekodu elanikud, loomeinimesed, jalgrattamuuseumi pere, taidlejad, sportlased ja kultuuriinimesed ning sõbrad mitmest Järvamaa koolist.

Põnevad ja omanäolised jõuluaknad valmistamise juures on kulub tegijatel palju rõõmu, entusiasmi, vabatahtlikke töötunde, kõiksuguseid kodus ja poes leiduvaid vidinaid. Et alati jääb täiuslikust lahendusest puudu mõni juhtmejupp, valgusti, kena nukukleit, muinasjutumetsale vajalik murukate või liikumisandur ning vajalikke detaile kodus ei pruugi leiduda, algatasid muinasjutuliste vaateakende idee eestvedajad Hooandja annetuskeskkonnas ka rahakogumise, millega loodeti koguda 1500 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles