Hammerbecki põhikool tähistas nädal aega 111. sünniaastapäeva

Urmas Glase
Copy

Lõppeval nädalal tähistas Paide Hammerbeck põhikool traditsiooilist sünnpäevanädalat mitmete sisukate ja meeleolukate sündmustega ning kulmineerus Ott Leplandi üllatusesinemisega.

Kooli 111. sünniaastapäeva tähistaval nädala raames toimusid erinevad stiilipäevad, õpetajad ja õpilasesindus avasid vahetundideks kohvikud, külas käisid vilistlased rääkimas oma karjäärist, läbi viidi kooliga seotud Kuldvillak ja osaleti üle-eestilises tantsuaktsioonis.

Neljapäeval hommikul asetas õpilasesindus Hammerbecki mälestusmärgi juurde küünlad. Kooli õpilasesinduse president tegi parimatele õpilastele vastuvõtu ja õhtu lõppes piduliku Hammerbecki galaga, kus tunnustati kooli parimaid ja aktiivsemaid õpilasi, õpetajaid, kooli töötajaid. 

Eile toimus pidulik sünnipäeva-aktus, kus direktori Vello Talviste andis tublidele õpetajatele üle aukirjad.

Kooli personali poolt valitud aasta kolleegiks kuulutati eripedagoog Barbi Valdmann. "Tunnustus tuli suure üllatusena. Olen väga tänulik oma headele kolleegidele," tänas Valdmann kolleege.

Paide Gümnaasiumi Selts andis välja "Eduka Õpilase" stipendiumi, mille sel aastal sai 9. klassi õpilane Laura Pilv.

Esimene õpilasesinduse president Kenzo Brauer andis üle ametiketi praegusele õpilasesinduse presidendile Eviita Õismale.

Aktuse suurimaks üllatajaks oli kingitus koolile: Ott Leplandi kontsert, mida nautisid nii suuremad kui väiksemad.

"Mul on endal ka väga väga hea meel, et suutsime sel aastal väga hästi saladuses hoida nii Hammerbecki gala laureaate, eduka õpilase stipendiumi kuni Ott Leplandi esinemiseni," kiitis kooli huvijuht Helen Trug. "Kõigi nägudelt oli näha suurt üllatust, kui Ott trepist alla tuli. Lapsed laulsid tema lugudele kõva häälega kaasa ja ka "Kuula" tuli ära!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles