Kaia Iva kleit pandi oksjonile

Järva Teataja
Copy
Kaia Iva kleit.
Kaia Iva kleit. Foto: Facebook

„500 Kleiti“ on heategevuslik kodanikualgatusega oksjon, mille eesmärk on lihtne - koguda riiete taaskasutusega raha Eesti naiste ja laste heaolu nimel tegutsevatele organisatsioonidele. Aastal 2020 kogutakse raha Vähiliidule uue 3D mammograafi ostmiseks.

Ettevõtmise eesmärk on koguda kokku 500 kaunist pidulikku kleiti kaunitelt, tugevatelt ja toredatelt Eesti naistelt, need seejärel oksjoni korras maha müüa ning kogu kleitide müügist saadud tulu annetada Vähiliidule 3D mammograafi ostuks.

Iga annetatud kleidiga oodatakse ka väikest oma käega kirjutatud kirjakest pühendusega uuele omanikule – olgu selleks siis lihtne hea soov, väike lugu sellest, miks kleit kandjale kallis on või midagi muud.

Kleitide heategevuslik oksjon, kusjuures endale võib soetada ka näiteks Kaia Iva kleidi, toimub Facebooki lehel 6. detsembrini.

Kaia Iva kleit

Disainer: Tiina Talumees. Eritellimus. Suurus 36-38 (vööümbermõõt 72cm). Sini-must-valge pikk kleit, küljel lukk, pikad varrukad, ümar kaelus, pikkus vööjoonelt u 117cm. Alghind: 190 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles