Viikingid said kaotuse

Kuido Saarpuu
Copy
Paide Viking Window korvpallimeeskond rühib esiliigas vapralt edasi.
Paide Viking Window korvpallimeeskond rühib esiliigas vapralt edasi. Foto: Tõnis Tõnström

Korvpalli esiliigas teenisid möödunud nädala lõpus võidulisa KK Viimsi/Noto. Viimane sai võõrsil peetud kohtumises tulemusega 96:73 (27:15, 26:29, 26:16, 17:13) jagu Paide Viking Window meeskonnast.

 

Viimsi meeskond kaitses kindlalt koduväljakueelist, kui külla sõitnud Paide sats alistati tänu tugevamale esimesele ja kolmandale veerandajale. Viimsi kaotas küll lauavõitluse 28:35, kuid tabas väljakult parema protsendiga viskeid, jagas paremini söötu, tegi rohkem vaheltlõikeid ja kaotas vähem palli, kirjutab Korvpall24.ee.

Turniiritabelis senipeetud seitsmest mängust nelja võidu ja kolme kaotusega kuuendaks pudenenud Paide Viking Window kasuks tõi Kiur Akenpärg 23 punkti, Gaspar Bibikov lisas 19 punkti ja kuus tulemuslikku söötu ning Kustas Põldoja sai 13 punkti ja 15 lauapalliga kirja korraliku kaksikduubli.

Ajakava kohaselt näeb Paide Viking Window meeskonda tänavu veel mängimas kolmel korral. Esimene kodumäng on E-Piim spordihallis sel reedel kl 2015 Keila Korvpallikooli vastu ja teine 11. detsembril samal ajal sealsamas, aga siis juba Kadrina Karuda vastu. Korra, 17. detsembril kl 19 tuleb sõita mängima veel ka võõrsile- Tartus ootab ees sealne Tartu Kalev/Estiko.

Kadrina Karud on põhiturniiril hetkel liider, Tartu Kalev/Estiko hoiab kolmandat kohta ja Keile Korvpallikool on kümnes. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles