Muinasjutt armastuse kõikvõimsusest

Järva Teataja
Copy
Foto: Alan Proosa

Uksekell. Ukse taga seisab lillede ja šampanjaga galantne härrasmees ja küsib Tanjat. Oodatud 20aastase kaunitari asemel vaatab talle otsa aga 60aastane ontlik vanatüdruk, samuti Tanja. Kuid uksega eksinud Igorit ei lasta niisama lihtsalt minema.

Nii algab Rakvere teatri romantiline komöödia «Kuni ta suri», kus ema ja 60aastase tütre õhtuse vaikelu keerab pea peale ukse taha ilmunud Igor. Et võimukas pereema Sofja on väidetavalt suremas, kuid ei saa elust lahkuda süütundega, et tütar jääb ilma üksi, mehe ja lasteta, kerkib mures Tatjanale idee tutvustada Igorit ... oma kavalerina. Iseenda õnne nimel räägitud valedest sünnib üha uusi ootamatusi, sütitades keskealistes tegelastes ootamatut elujanu. Südamlik vene komöödia tuletab meelde, et kunagi ei ole hilja olla õnnelik, sest muinasjutud võivad juhtuda igaühega.

Peeter Raudsepa lavastatud «Kuni ta suri» etendub Paide muusika- ja teatrimajas kolmapäeval, 2. detsembril kell 19. Osades Ülle Lichtfeldt, Ülle Kaljuste, Anneli Rahkema ja Eduard Salmistu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles