Järvamaa kutsehariduskeskuse neiu kuulutati parimaks laotöötajaks

Kuido Saarpuu
Copy
Agnes Klaar
Agnes Klaar Foto: Merily Malkus

Oktoobri lõpus filmiti Järvamaa kutsehariduskeskuse Särevere ehitusmajas laotöötaja kutsemeistrivõistlust. Sellest valmis üks osa telesaatele „Noor meister“. 

Laupäeval eetris olnud saates kuulutati parimaks nooreks laotöötajaks on Agnes Klaar Järvamaa kutsehariduskeskusest. Olgu öeldud, et neiu on varem silma paistnud ka koolisisestel logistikute võistlusel, kus ta tänavu jaanuaris oli parim näiteks kaubasaadetiste vastuvõtus.

Logistika- ja laomaailma tulevikutegijatel tuli suurest laost üles leida õiged kaubad ning saata need tellijale. Üllatusülesanne pani proovile võistlejate suhtlemisoskuse, kui oma õrnale saadetisele tuli lattu järele tuntud muusik.

Parim ​laotöötaja 2020 kutsemeistrivõistlus oli mõeldud kuni 26-aastastele (k.a.) noortele (sünniaasta 1994 või hilisem), kes õpivad kutseõppeasutustes logistiku, logistiku abi, laotöötaja, laohoidja või logistika klienditeenindaja õppekavadel.

Võistelda said noored, kes on kantud 2020/21 õppeaastal kutseõppeasutuse õpilaste nimekirja või on lõpetanud tasemeõppe 2019/20 õppeaastal.

Võistlusele oli registreerunud seitse ametikooli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles