Jõuluilu hindajad tulevad peatselt kokku

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Jõulutuled.
Jõulutuled. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Taikse külaselts kutsub kõiki üksikisikuid ja ettevõtteid üles looma mõnusat jõulumeeleolu hoonete ja erinevate esemete kaunistamisega. Aega oma kodu või asutuse välimust ja ümbrust on aega jõulusemaks ehtida kuni 16. detsembrini.


 

Taikse külaseltsi juhatuse liige Kristina Gudinas tõdes, et jõulude ajal pole valgust ja sära kunagi liiga palju. Erinevad valguslahendused teevad meeleolu pilkaselt pimedal ajal palju rõõmsamaks. "Just seetõttu tahamegi innustada kõiki inimesi, ettevõtteid ja asutusi, et nad looks tänavusteks jõuludeks erilise jõuluilu lüües oma hooned, hoovid, sõidukid ja kasvõi puuriida särama," lausus ta. Kampaania "Loome jõuluvalguse igasse Järvamaa külla ja linna" kestab 23. novembrist 16. detsembrini.

Seejärel valib sõltumatu žürii kolmandal advendil ehk 20. detsembril välja parimad, kes saavad ka auhinnatud. Gudinas sõnas, et kategooriaid on mitmeid ning igal juhul tasub oma valguslahendus hindamisele saata. Hindajateks aga saavad Gudinase sõnul Järvamaaga mitte seotud inimesed, sest eesmärk on hindajate seltskond võimalikult erapooletutest inimestest kokku panna. „Ehk mõni elektrik või fotograaf kuskilt kaugemalt ja mõni ekspert veel,” avaldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles