Laupäeval kuulutatakse välja aasta noorkotkas, kodutütar ja noortejuhid

Urmas Glase
Copy
Eesti aasta noorkotka nominent Märten Viitmaa ja noorkotkaste noortejuhi nominent Urmas Täht olid tänavu Järvamaale võidutule toojad.
Eesti aasta noorkotka nominent Märten Viitmaa ja noorkotkaste noortejuhi nominent Urmas Täht olid tänavu Järvamaale võidutule toojad. Foto: Urmas Glase

Homme kuulutavad isamaalised noorteorganisatsioonid aasta noore kotka, kodutütre ja nende noortejuhid. Konkursirattas on neli Järvamaalt esitatut, igas kategoorias üks. Kirde maakaitseringkonna, ille alla kuulub Järvamaa, nominendid on kutsutud vabas õhus toimuvale tunnustamistseremooniale Rakverre.

"Vaatamata hetkeolukorrale soovime me tänada ja tunnustada meie tublimaid juhte ja noori ning olla sellel keerulisel ajal nendega koos," ütleb Noorte Kotkaste peavanem Silver Tamm. Lisaks sõnab ta, et teadmatust ja ebakindlust on olnud alates kevadest sedavõrd palju, aga me näeme, et Kaitseliidu noortejuhid ja ka noored on täis tegutsemisindu ning soovivad jätkata väljakujunenud ja stabiilse noorsootööga ning nende panust on oluline väärtustada.

Külastatavad linnad pandi paika Kaitseliidu maakaitseringkondade keskuste järgi, kuhu kutsutakse sellesse ringkonda kuuluvate malevate nominendid. Kõikidele nominentidele antakse üle aukiri ning meene kaitseministrilt ja Kaitseliidu ülemalt. Võitjatele antakse organisatsioonide väärtusi ja põhimõtteid sümboliseerivad sepistatud rändauhinnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles