Türile tekkis orienteerumise püsirada

Kuido Saarpuu
Copy
Orienteerumine. Foto on illustratiivne.
Orienteerumine. Foto on illustratiivne. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Alates 6. detsembrist avati Türi jõulukuises liikumissarja teine orienteerumisrada, mille nimeks oli Bingo vol 2. Korraldajad otsustasid teha sellest püsirada, mida on võimalik läbida ka järgnevate nädalate jooksul.

 

Nii ongi pühapäevast avatu püsirada nimega Täheke vol 3. Tegemist on rajaga, mida on võimalik läbida mitmel viisi- lühike rada (kus tuleb leida vaid tähekese viis sisemist ehk ristumispunkti), keskmine rada (kus liigute tähekese tipust ristumiskohta ja taas tippu ja pikk rada (kus liigute kõik punktid otse sirgjooneliselt läbi ehk paberile joonistades joonistate ühe joonega tähekese).

Lisaks on üleval ka MOBO orienteerumine, mis tähendab, et hetkel on Türil väga palju orienteerumise kontrollpunkte üleval. Orienteerumiskaarti on võimalik saada Türi spordihoonest või Türi spordiklubide liidu kodulehelt www.tskl.ee.

Kontrollpunktides on tähed, millest kokku on võimalik saada jõulutähe soov. Võid osalejad ja vastuse saata e-postile tyrispordiklubi@gmail.com või facebookis Türi spordiklubide liidule, et kontrollida, kas saite õige vastuse. (JT)

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles