Hollandi batuudihüpete netiturniiril saatis paidelast edu

Anne Põder
Copy
Krete Kaasik pani oma rahvusvahelised võistluskogemused maksma ning võitis Hollandi korraldatud maineka batuudihüpete turniiri üsna ülekaalukalt.
Krete Kaasik pani oma rahvusvahelised võistluskogemused maksma ning võitis Hollandi korraldatud maineka batuudihüpete turniiri üsna ülekaalukalt. Foto: Dmitri Kotjuh

5. detsembril jälgisid Paide Kati spordiklubi batuudihüppaja Krete Kaasik ja tema treenerist ema Katrin Kaasik ligi viis tundi interneti vahendusel rahvusvahelist batuudihüpete võistlust, kuhu nad paar nädalat varem olid Krete osalusvideo saatnud.

Katrin Kaasik selgitas, et 20- 22.novembrini ehk siis ühe nädalavahetuse jooksul oli võistlejail aega teha video ja saata see Hollandi eestvedamisel toimunud rahvusvahelisele batuudihüpete online turniirile Dutch Trampoline Open Online. "Teadsime, et see on kõrgema tasemega võistlus kui eelmine ning seal tuli esitada juba rahvusvahelistele nõuetele vastavad seeriad. Samu seeriaid tuleb teha ka Euroopa ja maailma tiitlivõistlustel," täpsustas ta.

Kaasik lisas, et kuna seeriate ideaalseks soorituseks ja üles filmimiseks oli aega vaid kolm päeva, pani see osalejaile peale ka teatud pinge. "Üürisime selleks ajaks omale eraldi võimlaaja, et keegi ei segaks ning panustasime sajaprotsendiliselt," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles