Beebid käisid isiklikult vallavanemaga kohtumas

Kuido Saarpuu
Copy

Eile pärastlõunal ootas Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann Türi kultuurikeskuse suures saalis oma vastuvõtule mullu oktoobri algusest tänavu oktoobri lõpuni valda sündinud beebisid koos oma vanematega. Asjaosalisi ootas väike meene. 

Kokku sai kutse 122 beebit. Vanim neist oli sündinud mullu 2. oktoobril ja noorim tänavu 24. oktoobril. Kutsutute seas oli 70 poissi ja 52 tüdrukut. Poiste seas oli ka kaks paari kaksikuid. Rahvastik-registri järgi sündis enim lapsi Türi valda mullu oktoobris ja tänavu jaanuaris ja augustis (14 last igas kuus). Kõige vähem, neli last, sündis tänavu septembrikuus.

Koroonaviiruse leviku tõkestamise vajadusest lähtuvalt toimus seekordne vastuvõtt tavapärasest hoopis teistmoodi. Ära jäi traditsiooniline vallavanema tervituskõne, kontsert ja suupistelaud. Samas, teistmoodi olukord andis vallavanemale võimaluse iga beebi jaoks personaalselt aega võtta, mida tavpärane vastuvõtt võimaldanud ei oleks. Nii mõnigi lapsevanem tundis sellise isikliku tähelepanu üle suurt rõõmu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles