Diivanitootja kasvatab käivet Soome ja Rootsi turul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sohvaoti kaubamärki kandvaid diivaneid tootva osaühingu Revalia Impex juhatuse liikmed Tarvo Ottmaa (vasakul) ja Andres Turro hoiavad end kursis Skandinaavia mööblitrendidega, 70% ettevõtte toodangust rändab Soome ja Rootsi.
Sohvaoti kaubamärki kandvaid diivaneid tootva osaühingu Revalia Impex juhatuse liikmed Tarvo Ottmaa (vasakul) ja Andres Turro hoiavad end kursis Skandinaavia mööblitrendidega, 70% ettevõtte toodangust rändab Soome ja Rootsi. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Sohvaoti kaubamärgi all tegutseva Revalia Impexi oskusteave võimaldab toota 80 diivanimudelit, uute trendidega hoiab ettevõte end kursis Stockholmi mööblimessil.

Neli aastat tagasi Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) starditoetusega alustanud pehme mööbli tootja Revalia Impex, kelle mööbel kannab Sohvaoti kaubamärki, on üks edukamaid EASi toetusega alustanutest. Kui esimesel tegutsemisaastal (2008) tootis ettevõte sada mööblikomplekti ehk umbes 200 diivanit, siis eelmisel aastal juba neli korda rohkem.


Järva-Jaanis registreeritud ettevõtte tootmishoone asub Harjumaal Kose-Uuemõisas, peale juhatuse liikme Andres Turro sõidab igal hommikul Järva-Jaanist Kose-Uuemõisale tööle ka viis tootmistöölist. «Otsisime 2008. aastal Järva-Jaanis sobivat tootmishoonet, aga ei leidnud,» põhjendas Turro.


Revalia Impex suutis käivet kasvatada ka kriisiaastatel. Esimese tegutsemisaasta käibenumbri ületas ettevõte eelmisel aastal koguni viis korda, algse 12 töötaja asemel annab ettevõte praegu tööd 28 inimesele ja vajab lähiajal töökäsi juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles