Paide talitee edeneb jõudsalt

Anne Põder
Copy
Paide talitee ehitamise eestvedaja Tuuli Klementa kinnitab omast kogemusest, et planku tassida pole raske. Pealegi on see koroonaajal ohutu tegevus.
Paide talitee ehitamise eestvedaja Tuuli Klementa kinnitab omast kogemusest, et planku tassida pole raske. Pealegi on see koroonaajal ohutu tegevus. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide talitee talguid on korraldatud juba kaks korda ning usinate kätepaaride abiga on hulga tööd tehtud. Ehitustöid eestvedava Hindreku talu perenaine Tuuli Klementa loodab, et jaanuari algul saab ehk tee valmis kui paarile järgmisele talgupäevale tuleb piisavalt abikäsi.

Paide linna külje all Mündi rabas on Klementa sõnul käinud juba kahel laupäeval vilgas ehitustöö, kus oma panuse on andnud paljud vabatahtlikud. "Praeguseks on umbes kolmandik taliteest tehtud, kuid teha on veel siiski hulga. Talitee pikkus saab olema 1,6 kilomeetrit laudteed," sõnas ta.

Klementa sõnul on tegemist suuremahulise ja küllalt keerulise ettevõtmisega, mille puhul on ilmastikuolud suureks mõjutajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles