Kunstikool kutsub kõiki jahile

Anne Põder
Copy
Seinamaaling Paide haigla parklas
Seinamaaling Paide haigla parklas Foto: Silja Ratt

Kuigi jahirahu kuulutatake peagi välja, ärgitab Paide kunstikool inimesi ikkagi oma vaba aega värskes õhus veetma ning kutsub kõiki välja jahti pidama. Ainult, et mitte jahti metsloomadele, vaid hoopis fotojahti linnas leiduvale kunstile.

Paide kunstikooli direktor Anneli Suits täpsustas, et väljakuulutatud fotojaht kestab aasta viimase päevani. "ootame konkursile inimeste fotosid või lausa fotoseeriaid teemal "Kunst Paide linnapildis!"," täpsustas ta.

Suitsu hinnangul ei sea nad pildistamisele mingeid kriteeriume ning igaüks võib oma kunstileide pildistada nii nagu tahab. Kes osakab märgata detaile, võib keskendude nendele, kes tahab anda edasi üldpilt, tehku seda südametrahus.

Aasta algul hindavad saadetud töid Paide kunstikooli õpetajad ning parimatele on välja pandud ka auhinnad. Tööd tuleb saata e-posti aadressil: natalja@paidekunst.ee ning kindlasti tuleb kirjutada foto alla nimi ja kontaktandmed.

Suits märkis, et korraldasid fotojahi nimme aasta lõpus, kui lastel on koolivaheaeg ning täiskasvanutelgi pühade tõttu rohkem aega. Kuna tänavused jõulud on teistsugused ning inimestel soovitatakse rahulikult kodus olla ja omaette värskes õhus liikuda, siis selline fotojaht on just sobiv tegevus, mis annab liikumiseks hea eesmärgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles