Järvamaa jalgpallikohtunik jõudis taas edukaimate sekka

Anne Põder
Copy
Voiteh Karnatsevitš (vasakul) võttis Marek Lemsalult vastu austava teise koha sel hooajal enim mänge teenindanud jalgpallikohtunike TOP-is.
Voiteh Karnatsevitš (vasakul) võttis Marek Lemsalult vastu austava teise koha sel hooajal enim mänge teenindanud jalgpallikohtunike TOP-is. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eilsel jalgpalligalal tunnustas Eesti jalgpalli liit Järvamaa jalgpallikohtunikku Voiteh Karnatsevitšit, kes teenindas sel hooajal 65 mängu ning oli selle tulemusega vaieldamatult üks aktiivsemaid Eesti jalgpallikohtunikke.

Voiteh Karnatsevitš märkis, et mullust rekordit (86 mängu) ja aktiivseima kohtuniku tiitlit tal tänavu küll kaitsta ei õnnestunud, kuid tegelikult polnud see ka eesmärk. "Tahtsin vaid olla liikumises ja saada igast mängust mingi kogemus. Jäin enda hooajaga kokkuvõttes rahule. Teenindasin enamus mänge väljakukohtunikuna, mis ongi mulle südamelähedasem, sest tunnen ennast just sellel positsioonil kõige paremini," selgitas ta. "Mitte sellepärast, et mul on võim saata mängijaid punaste kaartidega pesema ja hoiatuseks kollaseid lehvitada, vaid sellepärast, et suudan reegleid tõlgendada, mängijatega suhelda ja enamasti ka häid otsuseid teha."

Hooajale tagasi vaadates, tundus see Karnatsevitši hinnangul kuidagi lühike. "Alles see algas kui juba oli lõpp käes. Mänge oli tihedalt ja palju," märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles