Magusatootja pälvis erakorralise toetuse

Kuido Saarpuu
Copy
Türi vallas tegutseva martsipanitootja Convi Food Sweetsi juht Anu Zinovjev (esiplaanil) vaatab tulevikku positiivselt vaatamata asjaolule, et lõppemas on üks ettevõtte keerulisimaid aastaid.
Türi vallas tegutseva martsipanitootja Convi Food Sweetsi juht Anu Zinovjev (esiplaanil) vaatab tulevikku positiivselt vaatamata asjaolule, et lõppemas on üks ettevõtte keerulisimaid aastaid. Foto: Dmitri Kotjuh

Ettevõtjatel oli võimalik taotleda koroonakriisi mõjusid leevendavat toetust, 10 000 eurot jõudis sel moel ka Järvamaale Türi vallas tegutsevale osaühingule Convi Food Sweets.

Ettevõtte juht Anu Zinovjev ütles, et koroona-aasta on ettevõtte tegevust mõjutanud omajagu. «Terve aasta arve ei oska kohe öelda, ent aprillis oli meie käibest järel 15 protsenti ja sel kuul töötasime kolm päeva,» lausus ta. «Mais töötasime vähem kui poole koormusega, samuti juuni alguses.»

Zinovjev lisas, et kui kevadine eriolukord kehtestati, siis olid ka märtsi kaks viimast nädalat tühjad. «Oma kaks ja pool aastast ei ole me suurt midagi teha saanud. Õnneks on sügisene pool olnud parem,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles