Missikarussell viib Kirna piiga Hiinasse

Järva Teataja
Copy
Eliise Randmaa käis Albaanias iludusvõistlusel ja tuli isegi endale üllatuseks seal 15 kauneima ja andekaima neiu hulka.
Eliise Randmaa käis Albaanias iludusvõistlusel ja tuli isegi endale üllatuseks seal 15 kauneima ja andekaima neiu hulka. Foto: The Miss Globe

Kirna neiu, sügisel Albaanias toimunud The Miss Globe üleilmsel iludusvõistlusel nii talendivoorus kui kogu võistluse kokkuvõttes TOP 15 osaleja hulka jõudnud Eliise Randmaa annab sotsiaalmeedias teada, et järgmise aasta suvel esindab ta Eestit Miss Tourism Global võistlusel Hiinas.

 

Ühtlasi on tal ka abipalve: Kui sa tead kedagi, kes teab kedagi, kes tegeleb rahvarõivaste või Eestile omaste rõivaste valmistamisega ja oleks huvitatud koostööd tegema Eesti rahvusliku kostüümi osas, siis anna mulle temast märku. Rahvuslik kostüüm on üks missivõistluse elemente, mis annab võimaluse oma riiki ning disaini sadadele tuhandetele vaatajatele näidata.

Olgu öeldud, et Järvamaalt, Türi vallast, Kirna külast pärit Eliise Randmaa ei ole iluduskonkurssidel tundmatu esineja.

2019. aasta sügisel võttis ta ette pika reisi Lõuna-Ameerikasse Venetsueelasse, et esindada seal iludusvõistlusel Eestit. 2016. aastal, mil Eliise Randmaa õppis veel toonases Paide gümnaasiumis, kuulutati ta Eesti printsessi konkursil Miss Photo ja Best Catwalki tiitli võitjaks.

Randmaa õpib Tallinna tehnikaülikoolis IT-süsteemide arendust. Samuti käib ta tantsu- ja jumestamishuvilisena tööl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles