PILDID: Autoentusiastid kaunistasid jõulude puhul oma neljarattalised sõbrad

Kuido Saarpuu
Copy

Eelmisel nädalal oli Mäo reisiterminalis autosõprade iganeljapäevane kogunemine. Seekordne neljapäevak oli jõuluteemaline ehk valiti kõige kaunimalt ehitud sõiduk, jõuluvana jagas asjaosalistele kingitusi ja õhtu lõpuks lasti ka ilutulestikku.

 

J.C.M. (Järvamaa Car Meeting) eestvedaja Pärt Õlekõrs selgitas, et tegemist oli Järvamaa Car Meeting nimelisel sotsiaalmeediagrupi liikmete jõuluteemalise kohtumisega.

Reisiterminali parklasse kogunes neljapäevakule 30-40 autot. „Seekord valisime välja kõige uhkemalt ja erilisemalt tuunitud jõuluauto. Võitjaks osutus Paide noormees Robi Kozlov, kes tuli kohale ehitud OÜ Odieni veoautoga ja osutus kõigi lemmikuks,“ selgitas ta. „Samuti pakkusid showd ja meeleolu Ahto Leidar ja tema sõbrad, kes olid jõuluvana ja päkapikkude rollis ning jagasid kohaletulnutele kingitusi.“

Õlekõrs rõhutas, et kohapeal olnud inimesed hoidsid kuulekalt kinni hetkel kehtestatud tervisekaitsereeglitest. „Samuti ei lagastatud parklat ja pealtvaatajatega käituti viisakalt,“ pidas ta vajalikuks öelda. „Suured tänud kõigile, kes tulid kohale, ja Järvamaa Ühistranspordi Keskusele, kes on andnud meile loa kasutada nende territooriumil asuvat parklat kogunemiste tarvis.“

J.C.M. (Järvamaa Car Meeting) eestvedaja Pärt Õlekõrs selgitas, et tegemist oli Järvamaa Car Meeting nimelisel sotsiaalmeediagrupi liikmete jõuluteemalise kohtumisega.

Järvamaal toimuvate neljapäevakute korraldusmeeskond on viieliikmeline. Facebooki grupis on liikmeid ja huvilisi kokku ca 500.

Pärt Õlekõrs selgitas, et asi sai alguse tänavu juuli alguses. „Selleks ajaks olin Järvamaal elanud ca kaks aastat. Igapäevaselt ringi liikudes, nägin parklates üsna tihti väikestes gruppides kogunemisi. Sealt tuli idee teha nendest väikestest gruppidest üks suur grupp. Elasin eelnevalt väljaspool Eestit, kus oli autohuviliste kogunemine üsna populaarne, miks mitte siis ka Eesti südames Järvamaal. Mõeldud – tehtud,“ selgitas ta.

Mõttest rääkis mees oma paarile sõbrale ja autohuviliste grupp oligi sündinud. „Kogunemistel proovime välja tuua võimalikult suure valiku erinevaid autosid ja rohkelt autohuvilisi,“ avaldas ta. „On tavaks saanud, et kogunemistel korraldame ka erinevaid võistlusi (jõuludel kaunim autokuusk, suvel autolimbo, ilusaima auto ja velje valimine, võimsaim helitehnika autos ja valjema väljalaskega auto, retroauto valimine, samuti korraldatakse ka kruiise- toim).“

J.C.M. grupi kohta saab infot sotsiaalmeediast, täpsemalt siit ja sealt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles