Järvalasest jalgpallikohtunik jõudis jälle edukaimate sekka

Anne Põder
Copy
Voiteh Karnatsevitš (vasakul) võttis Marek Lemsalult vastu sel hooajal enim mänge teenindanud jalgpallikohtunike esikümnes teise koha tunnustuse.
Voiteh Karnatsevitš (vasakul) võttis Marek Lemsalult vastu sel hooajal enim mänge teenindanud jalgpallikohtunike esikümnes teise koha tunnustuse. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Tänavusel jalgpalligalal tunnustas Eesti jalgpalli liit Järvamaa jalgpallikohtunikku Voiteh Karnatsevitšit, kes teenindas sel hooajal 65 mängu ja oli selle tulemusega vaieldamatult üks aktiivsemaid jalgpallikohtunikke.

Voiteh Karnatsevitš märkis, et eelmise aasta rekordit (86 mängu – toim) ja aktiivseima kohtuniku tiitlit tal tänavu küll kaitsta ei õnnestunud, kuid see polnud ka eesmärk. «Tahtsin olla liikumises ja saada igast mängust mingi kogemuse. Jäin hooajaga kokkuvõttes rahule,» lausus ta.

Karnatsevitš täpsustas, et ta teenindas enamikku mänge väljakukohtunikuna, mis ongi talle südamelähedasem, sest ta tunneb ennast just sellel positsioonil kõige paremini. «Mitte selle pärast, et mul on võim saata mängijaid punaste kaartidega pesema ja hoiatuseks kollaseid lehvitada, vaid selle pärast, et suudan reegleid tõlgendada, mängijatega suhelda ja enamasti ka häid otsuseid teha,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles